Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
ÜDVÖZLÜNK DISZKONTÁRUHÁZUNKBAN! MÁR TÖBB MINT 600.000 RENDELÉST TELJESÍTETTÜNK! RENDELJ TE IS!
Kategóriák / Termékek

Csicseris zöldségragu kölessel

  

Elkészítésének lépései:

  1. A száraz csicseriborsót előző este hideg vízbe áztatjuk, majd főzéskor friss vízben, só nélkül puhára főzzük. (Kb.45-60 perc alatt vagy kuktában 25-30 perc.)
  2. A kölest kétszeres mennyiségű, enyhén sós vízben puhára főzzük, majd lefedve állni hagyjuk.
  3. Közben az olívaolajon megdinszteljük a kockára vágott lilahagymát, majd a végén a fokhagymát is hozzávágjuk és kurkumával ízesítjük.
  4. Hozzákeverjük a hagymához a reszelt sárgarépát és a megtisztított, felkockázott cukkinit, majd 10-15 percig pároljuk.
  5. Végül beletesszük a leszűrt, megpuhult csicseriborsót, majd összeforgatjuk, és ízlés szerint sózzuk.
  6. A kész zöldségragut a kölesre halmozzuk, majd friss petrezselyemmel tálaljuk.

Jó étvágyat kívánunk!

(Az alábbi termékeket külön-külön is megrendelheted, csak egy kattintás és árukkal együtt megjelennek. A zöldségeket és gyümölcsöket kilós áron látod, de akár darabra is kérheted őket, ezt a megjegyzés rovatban tudod jelezni. Ebben az esetben az áruk is kevesebb lesz a mennyiségnek megfelelően.)