Lazac kölessel és sült céklával
Elkészítésének lépései:
- Az olívaolajban elkevert fűszerekkel megkent lazacot, közepes lángon, oldalanként 4-4 perc alatt kisütjük.
- A forró vízzel átmosott kölest 2,5x-ös mennyiségű vízben kb. 15-20 perc alatt megfőzzük, majd hozzákeverjük az olívaolajat és a fűszereket.
- A megtisztított és kockára vágott céklát összeforgatjuk az olívaolajjal, almaecettel és a fűszerekkel, majd sütőpapírral bélelt tepsiben kb. 30 perc alatt puhára főzzük.
- Együtt tálaljuk, sótól távol.
Jó étvágyat kívánunk!
(Az alábbi termékeket külön-külön is megrendelheted, csak egy kattintás és árukkal együtt megjelennek. A zöldségeket és gyümölcsöket kilós áron látod, de akár darabra is kérheted őket, ezt a megjegyzés rovatban tudod jelezni. Ebben az esetben az áruk is kevesebb lesz a mennyiségnek megfelelően.)