Zöldborsóleves tejjel
Elkészítésének lépései:
- A felolvasztott vajon a lecsepegtetett zöldborsót és az apróra darabolt sárgarépát pár percig pároljuk.
- A tűzhelyről félrehúzva hozzáadjuk a fűszerpaprikát, sót és a fűszereket, majd felöntjük 1,2 liter vízzel, és puhára főzzük a zöldségeket.
- Közben elkészítjük a nokedlit a tojásból, lisztből, sóból és kevés vízből, majd a leves forralása közben nokedliszaggatóval beleszaggatjuk.
- A legvégén hozzáöntjük a tejet, majd pár perc forralás után tálaljuk.
Jó étvágyat kívánunk!
(Az alábbi termékeket külön-külön is megrendelheted, csak egy kattintás és árukkal együtt megjelennek. A zöldségeket és gyümölcsöket kilós áron látod, de akár darabra is kérheted őket, ezt a megjegyzés rovatban tudod jelezni. Ebben az esetben az áruk is kevesebb lesz a mennyiségnek megfelelően.)