Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
ÜDVÖZLÜNK DISZKONTÁRUHÁZUNKBAN! MÁR TÖBB MINT 600.000 RENDELÉST TELJESÍTETTÜNK! RENDELJ TE IS!
Kategóriák / Termékek

Bableves galuskával

 

Elkészítésének lépései:

  1. Az apróra vágott hagymát kevés olajon üvegesre pároljuk, majd a liszt hozzáadásával világos rántást készítünk.
  2. Tűzről félrehúzva hozzáadjuk a fűszerpaprikát és a sűrített paradicsomot.
  3. Hozzáadjuk a babot, felöntjük kb. 2,5 liter vízzel, majd babérlevéllel fűszerezve félpuhára főzzük.
  4. Tovább ízesítjük sóval, fokhagyma granulátummal, őrölt borssal.
  5. Hozzáadjuk a megtisztított, apróra vágott sárgarépát és petrezselyemgyökeret, majd az egészet puhára főzzük.
  6. Közben liszt, tojás, só és kevés víz hozzáadásával galuskatésztát készítünk, amit galuskaszaggatóval a forrásban lévő levesbe szaggatunk.

Jó étvágyat kívánunk!

(Az alábbi termékeket külön-külön is megrendelheted, csak egy kattintás és árukkal együtt megjelennek. A zöldségeket és gyümölcsöket kilós áron látod, de akár darabra is kérheted őket, ezt a megjegyzés rovatban tudod jelezni. Ebben az esetben az áruk is kevesebb lesz a mennyiségnek megfelelően.)