Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
ÜDVÖZLÜNK DISZKONTÁRUHÁZUNKBAN! MÁR TÖBB MINT 600.000 RENDELÉST TELJESÍTETTÜNK! RENDELJ TE IS!
Kategóriák / Termékek

Fokhagymás csirke zöldséges hajdinával

  

Elkészítésének lépései:

  1. A csirkemellet szeletekre vágjuk, fűszeres olívaolajas pácba forgatjuk, majd 1-2 órát pihentetjük.
  2. Közepes hőfokon serpenyőben oldalanként 7-8 percig sütjük, vagy sütőben 180 C fokon 20-25 percig az első 15 percben alufóliával lefedve pároljuk.
  3. Közben a hajdinát meleg vízben jól átmossuk, kb.700 ml sós vízben. lefedve kb.15 perc alatt főzzük, majd az utolsó 5 percben hozzáöntjük a zöldbabot is.
  4. Ezután még 5 percig állni hagyjuk, majd hozzákeverünk egy kevés olívaolajat.
  5. Napraforgómaggal megszórva tálaljuk a csirkével együtt.

Jó étvágyat kívánunk!

(Az alábbi termékeket külön-külön is megrendelheted, csak egy kattintás és árukkal együtt megjelennek. A zöldségeket és gyümölcsöket kilós áron látod, de akár darabra is kérheted őket, ezt a megjegyzés rovatban tudod jelezni. Ebben az esetben az áruk is kevesebb lesz a mennyiségnek megfelelően.)