Fokhagymás csirke zöldséges hajdinával
Elkészítésének lépései:
- A csirkemellet szeletekre vágjuk, fűszeres olívaolajas pácba forgatjuk, majd 1-2 órát pihentetjük.
- Közepes hőfokon serpenyőben oldalanként 7-8 percig sütjük, vagy sütőben 180 C fokon 20-25 percig az első 15 percben alufóliával lefedve pároljuk.
- Közben a hajdinát meleg vízben jól átmossuk, kb.700 ml sós vízben. lefedve kb.15 perc alatt főzzük, majd az utolsó 5 percben hozzáöntjük a zöldbabot is.
- Ezután még 5 percig állni hagyjuk, majd hozzákeverünk egy kevés olívaolajat.
- Napraforgómaggal megszórva tálaljuk a csirkével együtt.
Jó étvágyat kívánunk!
(Az alábbi termékeket külön-külön is megrendelheted, csak egy kattintás és árukkal együtt megjelennek. A zöldségeket és gyümölcsöket kilós áron látod, de akár darabra is kérheted őket, ezt a megjegyzés rovatban tudod jelezni. Ebben az esetben az áruk is kevesebb lesz a mennyiségnek megfelelően.)