Aszalt gyümölcsös kuszkusz
Elkészítésének lépései:
- Tejet cukorral és kevés mézeskalács fűszerkeverékkel felforraljuk.
- A felolvasztott vajon átfuttatjuk az átmosott és lecsöpögtetett kuszkuszt, majd ráöntjük a fűszeres tejet.
- Elkeverés után lehúzzuk a tűzről, és lefedve 10-15 percig hagyjuk duzzadni.
- Közben apróra daraboljuk az aszalt gyümölcsöket, majd tálalás előtt hozzákeverjük a megpuhult kuszkuszhoz.
Jó étvágyat kívánunk!
(Az alábbi termékeket külön-külön is megrendelheted, csak egy kattintás és árukkal együtt megjelennek. A zöldségeket és gyümölcsöket kilós áron látod, de akár darabra is kérheted őket, ezt a megjegyzés rovatban tudod jelezni. Ebben az esetben az áruk is kevesebb lesz a mennyiségnek megfelelően.)