Palacsintatöltelék: Karamellás banán
Elkészítésének lépései:
- Olvasszuk meg a cukrot egy vastag aljú serpenyőben (ne kevergessük azonnal, csak amikor a cukor elkezd olvadni és borostyánszínűvé válik), majd adjuk hozzá a szobahőmérsékletű vajat.
- Lassan, fokozatosan öntsük hozzá a tejszínt, majd folyamatosan keverjük, amíg sima, csomómentes állagúvá válik.
- Kissé kihűtve kenjük meg vele a palacsintatésztát, vágjunk rá banánszeleteket, majd hajtsuk negyedrészbe!
Jó étvágyat kívánunk!
(Az alábbi termékeket külön-külön is megrendelheted, csak egy kattintás és árukkal együtt megjelennek. A zöldségeket és gyümölcsöket kilós áron látod, de akár darabra is kérheted őket, ezt a megjegyzés rovatban tudod jelezni. Ebben az esetben az áruk is kevesebb lesz a mennyiségnek megfelelően.)