Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
ÜDVÖZLÜNK DISZKONTÁRUHÁZUNKBAN! MÁR TÖBB MINT 600.000 RENDELÉST TELJESÍTETTÜNK! RENDELJ TE IS!
Kategóriák / Termékek

Párolt alma túrókrémmel

  

Elkészítésének lépései:

  1. A meghámozott és felkockázott almát egy kevés vízben, fahéjjal ízesítve puhára pároljuk.
  2. A túrót villával áttörjük, majd joghurttal krémes állagúra keverjük.
  3. Tálaláskor a párolt almára kanalazzuk a túrókrémet, majd kevés fahéjjal díszítjük.

Jó étvágyat kívánunk!

(Az alábbi termékeket külön-külön is megrendelheted, csak egy kattintás és árukkal együtt megjelennek. A zöldségeket és gyümölcsöket kilós áron látod, de akár darabra is kérheted őket, ezt a megjegyzés rovatban tudod jelezni. Ebben az esetben az áruk is kevesebb lesz a mennyiségnek megfelelően.)
Párolt alma túrókrémmel hozzávalók: