Tormás sonkatekercs
Elkészítésének lépései:
- Összekeverjük a majonézt, tejfölt és a tormát, majd sóval, borssal ízesítjük.
- Hozzákeverjük az apróra vágott főtt tojásokat is.
- Ezután egy-egy szelet sonka közepére helyezünk egy-egy evőkanálnyi tölteléket, majd óvatosan feltekerjük.
- 30 percre betesszük a hűtőbe pihentetni.
- Salátalevélre helyezve, petrezselyemmel, újhagymával díszítve tálalható.
- Tipp: jól mutat a hidegtálon kaszinótojás vagy kis fasírtok mellé helyezve, aminek receptje szintén megtalálható a Konyha Zóna menüben.
Jó étvágyat kívánunk!
(Az alábbi termékeket külön-külön is megrendelheted, csak egy kattintás és árukkal együtt megjelennek. A zöldségeket és gyümölcsöket kilós áron látod, de akár darabra is kérheted őket, ezt a megjegyzés rovatban tudod jelezni. Ebben az esetben az áruk is kevesebb lesz a mennyiségnek megfelelően.)