Falafel
1 adag: 190 kcal, fehérje: 9 g, zsír: 3,5 g, szénhidrát: 30 g
Elkészítésének lépései:
- A konzerv csicseriborsót, az aprított vöröshagymát és a tojást ferdekéses aprítóban összekeverjük. (Botmixer is megfelelő.)
- Ezután hozzákeverjük a sütőport, sót és a fűszereket, majd annyi zsemlemorzsát adunk hozzá, hogy egy jól formázható masszát kapjunk.
- Nedves kézzel lapos pogácsákat formázunk, majd kevés olajban készre sütjük a fasírtokat.
Jó étvágyat kívánunk!
(Az alábbi termékeket külön-külön is megrendelheted, csak egy kattintás és árukkal együtt megjelennek. A zöldségeket és gyümölcsöket kilós áron látod, de akár darabra is kérheted őket, ezt a megjegyzés rovatban tudod jelezni. Ebben az esetben az áruk is kevesebb lesz a mennyiségnek megfelelően.)