Köles tál brokkolival és tofuval
Elkészítésének lépései:
- Az alaposan leöblített kölest kétszeres mennyiségű vízben puhára főzzük (kb. 15 perc alatt, majd összekeverjük egy kevés olívaolajjal, citromlével, pirított szezámmaggal és apróra vágott petrezselyemmel.
- A rózsáira szedett brokkolit és a hámozott, tisztított, felszeletelt céklát megolajozzuk, sózzuk, majd 15-20 perc alatt enyhén megpirítjuk a sütőben.
- A felkockázott tofut összekeverjük citromlével, szójaszósszal és fűszerköménnyel, majd serpenyőben 20 perc alatt aranybarnára pirítjuk.
- Tálaláskor egy adag kölesre rápakolom a sült zöldségek egy részét, egy adag pirított tofut, majd az egészet megszórom szezámmaggal.
Jó étvágyat kívánunk!
(Az alábbi termékeket külön-külön is megrendelheted, csak egy kattintás és árukkal együtt megjelennek. A zöldségeket és gyümölcsöket kilós áron látod, de akár darabra is kérheted őket, ezt a megjegyzés rovatban tudod jelezni. Ebben az esetben az áruk is kevesebb lesz a mennyiségnek megfelelően.)