Friss gyümölcsös zabkása mazsolával
Elkészítésének lépései:
- Egy lábasban felmelegítjük a mandulatejet, majd hozzáadjuk a zabpelyhet és a fahéjat.
- Alacsony lángon sűrű, krémes állagúra főzzük, belekeverjük a mazsolát és a chia magot, majd 10 percig pihentetjük.
- Az egyik banánt villával pépesítjük, majd hozzákeverjük a zabkásához a reszelt almával együtt.
- Tálalás előtt a másik banánt karikákra vágva díszítjük, fahéjjal megszórva a tetejét.
Jó étvágyat kívánunk!
(Az alábbi termékeket külön-külön is megrendelheted, csak egy kattintás és árukkal együtt megjelennek. A zöldségeket és gyümölcsöket kilós áron látod, de akár darabra is kérheted őket, ezt a megjegyzés rovatban tudod jelezni. Ebben az esetben az áruk is kevesebb lesz a mennyiségnek megfelelően.)