Karfiolfőzelék cukorbetegeknek
Elkészítésének lépései:
- Olajon üvegesre pároljuk a finomra vágott vöröshagymát.
- Sóval, borssal, apróra vágott petrezselyemmel ízesítjük.
- Hozzáadjuk a megtisztított, felaprított karfiolt.
- Épp annyi vízzel öntjük fel, hogy ellepje.
- Amikor megfőtt a karfiol, egynegyedét kivesszük, botmixer segítségével simára keverjük a tejszínnel, hajdinaliszttel, kevés főzővízzel, majd visszaöntjük a főzelékhez, és az egészet kiforraljuk.
- Főzés végén hozzáadjuk a citromlevet és egy kis petrezselyemzöldet.
- Natúr szelethússal, pörkölttel fogyasztható.
Jó étvágyat kívánunk!
(Az alábbi termékeket külön-külön is megrendelheted, csak egy kattintás és árukkal együtt megjelennek. A zöldségeket és gyümölcsöket kilós áron látod, de akár darabra is kérheted őket, ezt a megjegyzés rovatban tudod jelezni. Ebben az esetben az áruk is kevesebb lesz a mennyiségnek megfelelően.)