Sajtgolyó fokhagymás öntettel
Elkészítésének lépései:
- A lereszelt sajtot keverjük össze a tojással, liszttel és a fűszerekkel.
- A sűrű masszából vizes kézzel diónyi golyókat formálunk, majd megforgatjuk a zsemlemorzsában.
- Végül forró olajban aranybarnára sütjük.
- Közben az öntet hozzávalóit jól összekeverjük, majd kicsit állni hagyjuk, hogy összeérjenek az ízek.
- Tálaláskor a sajtgolyók tetejére öntjük az öntetet.
Jó étvágyat kívánunk!
(Az alábbi termékeket külön-külön is megrendelheted, csak egy kattintás és árukkal együtt megjelennek. A zöldségeket és gyümölcsöket kilós áron látod, de akár darabra is kérheted őket, ezt a megjegyzés rovatban tudod jelezni. Ebben az esetben az áruk is kevesebb lesz a mennyiségnek megfelelően.)