Összetevők
Nyers édes fűszerpaprika, Pritaminpaprika, Sűrített paradicsom, Étkezési só, Vöröshagyma, Napraforgó étolaj, Módosított keményítő, Sűrítőanyag (xantángumi), Cukor, Fűszer- és zelleraroma, Étkezési sav (citromsav), Tartósítószerek (kálium-szorbát, kálium-metabiszulfit), Babérlevél.
Elkészítés és felhasználás
A hagyományos módon elkészített magyaros ételek ízesítésére 4 adaghoz 1 evőkanál (kb. 25 g) csemege Gulyáskrém adagolását javasoljuk.
Amennyiben az ételhez több sót nem ad, ez a mennyiség az egy főre vonatkozó napi só-beviteli érték 12%-át fedezi.
Tápanyagok
|
100 g termékben |
Energia
|
505 kJ / 122 kcal
|
Zsír
|
8,0 g
|
amelyből telített zsírsavak
|
0,9 g
|
Szénhidrát
|
8,8 g
|
amelyből cukrok
|
7,0 g
|
Rost
|
4,0 g
|
Fehérje
|
2,2 g
|
Só
|
11,5 g
|
|