Tengeri só, Szárított fokhagyma, Ízfokozó (nátrium-glutamát), Fűszerpaprika őrlemény, Őrölt fekete bors.
Allergia: Mustármagot és zellert is felhasználó üzemben készült.
Felhasználási javaslat: A készre sütött burgonyát ízlés szerint szórjuk meg fűszersóval. (Külön sózást nem igényel).
Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó!
Hozzávalók: 1 kg burgonya, olaj, 2 evőkanál Lucullus Sültkrumpli fűszersó. Elkészítés: A burgonyát megtisztítjuk, megmossuk, majd vékony hasábokra vágjuk. Tiszta konyharuhára terítjük, a nedvességet leitatjuk róla, majd forró olajban, aranysárgára sütjük. Szűrőlapáttal papírtörölközőre szedjük, a felesleges zsiradékot leitatjuk róla és még forrón megszórjuk a fűszersóval.
(30) 637 7582
info.elelmiszerrendeles@gmail.com
Gyöngyös, Kenyérgyár u. 5.