Leírás
Összetevők
Tengeri só, Szárított fokhagyma, Ízfokozó (nátrium-glutamát), Aroma (füst aromát és sovány tejport tartalmaz), Fűszerpaprika őrlemény, Őrölt fekete bors.
Allergia: Mustármagot és zellert is felhasználó üzemben készült.
Felhasználási javaslat:
A készre sütött burgonyát ízlés szerint szórjuk meg fűszersóval. (Külön sózást nem igényel.)
Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó!
Receptajánlat: Sült burgonya
Hozzávalók:
1 kg burgonya, olaj, 2 evőkanál Lucullus Sültkrumpli fűszersó.
Elkészítés:
A burgonyát megtisztítjuk, megmossuk, majd vékony hasábokra vágjuk. Tiszta konyharuhára terítjük, a nedvességet leitatjuk róla, majd forró olajban aranysárgára sütjük. Szűrőlapáttal papírtörölközőre szedjük, a felesleges zsiradékot leitatjuk róla és még forrón megszórjuk a fűszersóval.