Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
52 Ft
Az akció időtartama:
2023. 03. 29. - 2023. 04. 30.
Menny.:DB

.Klasszikus Pudingpor 40g Vanilia

Ár:
52 Ft
Az akció időtartama:
2023. 03. 29. - 2023. 04. 30.
Menny.:DB
Átlagos értékelés: Nem értékelt

A Klasszikus vanília ízesítésű pudingpor egy nagyon finom és könnyen elkészíthető desszert. A 40g-os csomagolás elegendő egy adag puding elkészítéséhez, ami ideális lehet egy személy számára.

A pudingpor összetevői között megtalálhatók a finomított keményítő, a cukor, a zselésítő anyagok és az ízesítő, amelyek együtt egy krémes, ízletes vaníliás pudingot alkotnak. Az elkészítés nagyon egyszerű: csak egy kis vizet kell forralni, majd hozzáadni a pudingport és folyamatos keverés közben tovább főzni, amíg besűrűsödik.

A vanília ízvilága klasszikus, kellemesen édes és illatos, amely tökéletesen illik a krémes pudinghoz. A Klasszikus Pudingpor vanília ízesítéssel nem csak nagyon finom, de nagyon egyszerű és gyors desszert is, amelyet bármikor elkészíthetünk, ha édes édességre vágyunk.

Elérhetőség: Raktáron
Még ennyi idő van hátra az akcióból:
Mennyiségi kedvezmény
4 DB felett
53 Ft / DB
Egységár: 1.300,00 Ft/kg
Ingyenes szállítás 30.000 Ft feletti rendelés esetén

Leírás

Összetevők: Kukoricakeményítő, Konyhasó, Aromák, Színezékek (riboflavin és karotin).

Allergia: Búzalisztet is felhasználó üzemben készült.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó!

Receptek: Pudingkészítés (4 személyre)

Hozzávalók:
1 tasak pudingpor
5 dl tej
3 - 5 evőkanál cukor

Elkészítés:
Kevés hideg tejjel a pudingport és az ízlés szerint adagolt cukrot simára keverjük, majd a maradék hideg tejet hozzáöntve, folyamatos keverés közben felforraljuk. Az így elkészített pudingot hideg vízzel kiöblített poharakba vagy tálkákba öntjük. Miután kihűlt tejszínhabbal, gyümölccsel, csokoládé reszelékkel tálaljuk.

Krémkészítés (4 személyre)
Hozzávalók:
1 tasak pudingpor
6 dl tej
3 - 5 evőkanál cukor
1 db tojás

Elkészítés:
A pudingport, cukrot és a tojássárgáját kevés hideg tejjel csomómentesre keverjük. A maradék tejet felforraljuk és a tűzről levéve, a keveréket hozzáöntjük, majd állandó keverés mellett ismét felforraljuk. A felvert tojásfehérjét a forró krémhez keverjük. A poharakba töltött krémet lehűtve, díszítve tálaljuk.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!