Összetevők: Kukoricakeményítő, Étkezési só, Aroma, Színezék (kármin, karotinok).
Elkészítés és felhasználás
Hozzávalók: Dr. Oetker puncs pudingpor, 500 ml tej és 3-4 csapott evőkanál cukor. (4 adag elkészítéséhez elegendő) 1. Kevés tejjel a pudingport és az ízlés szerint adagolt cukrot simára keverjük. 2. A maradék tejet felforraljuk, levesszük a tűzről és hozzáöntjük a csomómentesen elkevert pudingport. 3. Folyamatos keverés közben, alacsonyabb hőfokon, forrástól számítva még legalább 1 percig főzzük, amíg teljesen besűrűsödik. A pudingot hideg vízzel kiöblített formákba vagy tálkákba öntjük, kihűlés után tetszés szerint díszítve tálaljuk. Receptjavaslat: Áztassunk rumban 50 g mazsolát. Főzés előtt keverjük a csomómentesen elkevert pudingporhoz, majd a receptleírás szerint készítsük el a pudingot.
Tárolás: Minőségét megőrzi a tasakon jelzett hónap végéig. Száraz, hűvös helyen tartandó!
(30) 637 7582
info.elelmiszerrendeles@gmail.com
Gyöngyös, Kenyérgyár u. 5.