Sárgaborsó-főzelék
Elkészítésének lépései:
- Olajon üvegesre pároljuk a finomra vágott vöröshagymát.
- Tűzről levéve hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, pirospaprikát, sót, borsot.
- Hozzáadjuk az előző este beáztatott sárgaborsót.
- Épp annyi vízzel öntjük fel, hogy ellepje.
- Beleteszünk pár babérlevelet, majd fedő alatt puhára főzzük.
- Végül 2 kanál tejföllel és egy kis kávéskanál mustárral besűrítjük.
Jó étvágyat kívánunk!
(Az alábbi termékeket külön-külön is megrendelheted, csak egy kattintás és árukkal együtt megjelennek. A zöldségeket és gyümölcsöket kilós áron látod, de akár darabra is kérheted őket, ezt a megjegyzés rovatban tudod jelezni. Ebben az esetben az áruk is kevesebb lesz a mennyiségnek megfelelően.)