Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
ÜDVÖZLÜNK DISZKONTÁRUHÁZUNKBAN! MÁR TÖBB MINT 600.000 RENDELÉST TELJESÍTETTÜNK! RENDELJ TE IS!
Kategóriák / Termékek

Pulykás-hajdinás tál

  

Elkészítésének lépései:

  1. A csíkokra vágott enyhén fűszerezett (só, bors, majoranna) pulykamellet kevés zsiradékon megsütjük.
  2. A hajdinát sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük.
  3. Az almát felkockázzuk, az olívabogyót felkarikázzuk.
  4. Egy nagy tálban összekeverjük a pulykát, hajdinát, almát, olívát, majd a tetejére morzsoljuk a krémfehéret.
  5. Végül az egészet megszórjuk szezámmaggal, esetleg borssal.
  6. Langyosan vagy hidegen is tálalható.

Jó étvágyat kívánunk!

(Az alábbi termékeket külön-külön is megrendelheted, csak egy kattintás és árukkal együtt megjelennek. A zöldségeket és gyümölcsöket kilós áron látod, de akár darabra is kérheted őket, ezt a megjegyzés rovatban tudod jelezni. Ebben az esetben az áruk is kevesebb lesz a mennyiségnek megfelelően.)