Kevert zserbó
Elkészítésének lépései:
- Egy nagy tálban összekeverjük a száraz hozzávalókat, a lisztet, szódabikarbónát, cukrot, diót, fahéjat.
- Egy másik tálban a nedves hozzávalókat, a narancs levét, a tojást, a napraforgóolajat és a tejet, majd a száraz hozzávalókra öntjük és elkeverjük.
- Hozzáadjuk a lekvárt és a csokoládédarabokat is, majd jól összedolgozzuk.
- Végül a masszát egy sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük, és kb.35-40 percig sütjük 180 C fokon. (Villapróba: ha villát beleszúrva nem ragad hozzá, akkor megsült a sütemény.)
Jó étvágyat kívánunk!
(Az alábbi termékeket külön-külön is megrendelheted, csak egy kattintás és árukkal együtt megjelennek. A zöldségeket és gyümölcsöket kilós áron látod, de akár darabra is kérheted őket, ezt a megjegyzés rovatban tudod jelezni. Ebben az esetben az áruk is kevesebb lesz a mennyiségnek megfelelően.)