Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
ÜDVÖZLÜNK DISZKONTÁRUHÁZUNKBAN! MÁR TÖBB MINT 600.000 RENDELÉST TELJESÍTETTÜNK! RENDELJ TE IS!
Kategóriák / Termékek

Hajdinasaláta sült makrélával és kapribogyóval

  

Elkészítésének lépései:

  1. A hajdinát hideg vízben alaposan átöblítjük, sós vízben (kb. 15 perc alatt) puhára főzzük, majd leszűrjük.
  2. Az apróra vágott fokhagymát kevés olívaolajon rövid ideig pirítjuk, míg illatos lesz (de ne barnuljon meg).
  3. Ezután hozzáadjuk a kapribogyót, a lecsepegtetett makrélát és az apróra vágott petrezselyemzöldet, majd néhány percig együtt pirítjuk, hogy étel átvegye az ízeket. (Nem kell szétfőzni, inkább csak összemelegíteni!)
  4. Egy nagy tálban összekeverjük a főtt hajdinát, a halas keveréket, az apróra vágott kovászos uborkát, a pirított lenmagot, majd lilahagymával díszítjük, meglocsoljuk olívaolajjal, egy kevés citromlével, és sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.

Jó étvágyat kívánunk!

(Az alábbi termékeket külön-külön is megrendelheted, csak egy kattintás és árukkal együtt megjelennek. A zöldségeket és gyümölcsöket kilós áron látod, de akár darabra is kérheted őket, ezt a megjegyzés rovatban tudod jelezni. Ebben az esetben az áruk is kevesebb lesz a mennyiségnek megfelelően.)