Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
ÜDVÖZLÜNK DISZKONTÁRUHÁZUNKBAN! MÁR TÖBB MINT 600.000 RENDELÉST TELJESÍTETTÜNK! RENDELJ TE IS!
Kategóriák / Termékek

Erdélyi zakuszka

 

Elkészítésének lépései:

  1. A félbevágott padlizsánt és a paprikákat 200 fokra előmelegített sütőben kb. 30 percig sütjük, amíg megpuhulnak, kissé megfeketednek, majd óvatosan meghámozzuk és felaprítjuk.
  2. Egy serpenyőben kevés olajon apróra vágott hagymát dinsztelünk, hozzáadjuk a fűszereket és a felaprított paradicsomot, majd 5-8 perc főzéssel besűrítjük.
  3. Hozzáadjuk a felaprított sült padlizsánt és paprikát, majd 10 percig együtt főzzük néha megkeverve.
  4. A végén botmixerrel részben pépesítjük, majd egy kevés almaecetet keverünk hozzá.
  5. Langyosan is finom, de lehűtve az igazi.

Jó étvágyat kívánunk!

(Az alábbi termékeket külön-külön is megrendelheted, csak egy kattintás és árukkal együtt megjelennek. A zöldségeket és gyümölcsöket kilós áron látod, de akár darabra is kérheted őket, ezt a megjegyzés rovatban tudod jelezni. Ebben az esetben az áruk is kevesebb lesz a mennyiségnek megfelelően.)