Összetevők: Cukor, Sűrítő anyag (dikeményítő-foszfát (E 1412)), Csomósodást gátló anyag (kalcium-foszfátok (E 341)).
Elkészítés és felhasználás: Habfixálópor 200 ml folyékony tejszínhez. 1. 200 ml hűtőben lehűtött tejszínt kevés porcukorral (vanillincukorral) kissé felverünk. 2. Ezután óvatosan hozzáadjuk a tasak tartalmát. 3. A habverést addig folytatjuk, amíg a hab a kívánt szilárdságot eléri. 4. Ezután a felvert tejszínhabot a szokásos módon használjuk fel. Tipp: Ha a tortalapot töltés előtt megszórjuk habfixálóval, nem ázik át olyan gyorsan krémektől vagy zseléktől.
Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó!
(30) 637 7582
info.elelmiszerrendeles@gmail.com
Gyöngyös, Kenyérgyár u. 5.