Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
ÜDVÖZLÜNK DISZKONTÁRUHÁZUNKBAN! MÁR TÖBB MINT 600.000 RENDELÉST TELJESÍTETTÜNK! RENDELJ TE IS!
Kategóriák / Termékek
.Lucullus fsz.só Grill 40g
175 Ft
Az akció időtartama: 2025. 03. 07. - 2025. 03. 22.
Menny.:DB

.Lucullus fsz.só Grill 40g

175 Ft
Az akció időtartama: 2025. 03. 07. - 2025. 03. 22.
Menny.:DB
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Összetevők

Étkezési só, Szárított zöldségek (fokhagyma, vöröshagyma, zellergumó), Fűszerőrlemények (mustármag, feketebors,, koriandermag, chili paprika, szerecsendió), Kristálycukor, Csípősségmentes paprikaolaj.

Elkészítés és felhasználás

A fűszersóval - ízlés szerint - dörzsöljük be a húst, kevés olajjal kenjük be, majd süssük készre.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó!

Receptajánlat: Kotlett "Lucullus" módra

Hozzávalók: 1 tasak Lucullus Grill fűszersó, 1 evőkanál mustár, 1-1,5 dl olaj, 4 szelet csontos sertéskaraj, a mártáshoz: 1 kisebb vöröshagyma, 4 evőkanál olaj, 1 mokkáskanál pirospaprika, 1 dl vörösbor, 1 mokkáskanál ételízesítő, 1 kiskanál ketchup, 2 zöldpaprika, 1 dl tejszín, 1 kiskanál liszt

Elkészítés: A grill fűszersót a mustárral az olajba keverjük. Alaposan a húsba dörzsöljük. Majd a szeleteket egyenként alufóliába csomagolva hűtőszekrényben legalább egy órán át pácoljuk.

A húst az alufóliából kicsomagoljuk, és beolajozott grillrácsra fektetve, parázs fölött oldalanként 4 percig sütjük. A mártáshoz a hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk, és az olajon, kevergetve üvegesre sütjük. A tűzről lehúzva a pirospaprikával meghintjük, a borral elkeverjük, és 1 dl vízzel fölöntjük.

Ételízesítővel és ketchuppal ízesítjük, majd a kicsumázott, csíkokra vágott zöldpaprikát is beleszórjuk.

10 percnyi főzés után a tejszínnel simára kevert liszttel besűrítjük. Tálaláskor a húst a mártással leöntjük. Köretként grillezett zöldségeket és héjában sült burgonyát kínálunk hozzá.

Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 4.375,00 Ft/kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.