Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
ÜDVÖZLÜNK DISZKONTÁRUHÁZUNKBAN! MÁR TÖBB MINT 600.000 RENDELÉST TELJESÍTETTÜNK! RENDELJ TE IS!
Kategóriák / Termékek
.Lucullus fsz.kev. Halak 30g
180 Ft
Az akció időtartama: 2024. 11. 01. - 2025. 01. 05.
Menny.:DB

.Lucullus fsz.kev. Halak 30g

180 Ft
Az akció időtartama: 2024. 11. 01. - 2025. 01. 05.
Menny.:DB
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Összetevők

Tengeri só, Szárított zöldségek (fokhagyma, kaporlevél), Fűszerőrlemények (curry (koriandermag, görögszéna mag, kurkuma, édeskömény, római kömény, bors, chili, étkezési só, szegfűszeg, fokhagyma) rozmaring, feketebors, borókabogyó, bazsalikom)
Ízfokozó (nátrium-glutamát).

Allergia: Mustármagot és zellert is felhasználó üzemben készült.

Felhasználási javaslat:
A fűszersót keverjük el 1-1,5 dl olajjal, és forgassuk meg benne a grillezni kívánt halat. Grillen vagy serpenyőben a megmaradt fűszeres olajjal locsoljuk meg és süssük készre. A tasak tartalma elegendő 3/4-1 kg konyhakész hal fűszerezéséhez.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó!

Receptajánlat

Fűszeres lazac cukkiniköntösben
Hozzávalók:
4 szelet lazac (egyenként kb. 15 dkg), 2-2 evőkanál méz és mustár, 2 evőkanál Lucullus Halak fűszerkeverék, 1 közepes cukkini, 2 evőkanál olaj, 6 dkg vaj, 1 evőkanál liszt, 2 dl víz, 1 dl száraz fehérbor, 1 mokkáskanál só, csipetnyi cukor, 1 mokkáskanál mustár, 2 evőkanál kapribogyó.

Elkészítés:
A halszeleteket a méz és mustár keverékével bedörzsöljük, a fűszerkeverékkel behintjük. A cukkinit megmossuk, leszárogatjuk, majd hosszában 2 mm vastagon felszeleteljük. (Ez szeletelőgéppel vagy egy zöldséghámozóval a legegyszerűbb.) A halszeleteket a cukkini szalagokkal körbetekerjük. Az olajat 3 dkg vajjal megforrósítjuk, a haltekercseket oldalanként 2-2 percig sütjük benne. Néhány evőkanál vizet öntünk alá, lefedjük, kis lángon 3-4 percig pároljuk. Közben a maradék vajat felolvasztjuk, majd a lisztet egy kissé megfuttatjuk rajta. A vizet és a bort ráöntjük, habverővel kevergetve 2 percig forraljuk, megsózzuk, cukorral és mustárral ízesítjük, végül a kapribogyót is beleszórjuk. Tálaláskor a halat tálra emeljük, a visszamaradó levét a kapris mártásba keverjük, végül a hal mellé öntjük. Köretként párolt zöldségeket kínálunk hozzá.

Tápanyagok
100 g termékben
energia 474 kJ / 113 kcal
zsír 1,9 g
- amelyből telített zsírsavak 0,3 g
szénhidrát 16 g
- amelyből cukrok 3,7 g
fehérje 5,5 g
63,0 g

Elérhetőség: Raktáron
Még ennyi idő van hátra az akcióból:
Mennyiségi kedvezmény
3 DB felett
176 Ft / DB
Egységár: 5.999,90 Ft/kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.