Tőkehalmáj salátaágyon
Elkészítésének lépései:
- A tőkehalmájat lecsepegtetjük, de 2 evőkanálnyit megtartunk a saját olajából.
- A tojásokat keményre főzzük és felkockázzuk (tetejére hagyhatunk egy-egy nagyobb karikát).
- Lilahagymát, paradicsomot, uborkát, a saláta egy részét és a petrezselymet apróra vágjuk, majd meglocsoljuk a citromlével és a félretett halolajjal, illetve megszórjuk borssal.
- Egy tálban salátalevélre rápakoljuk a felkockázott zöldségeket, majd ráhelyezzük a tőkehalmájat és a tojásszeleteket is.
- Magában vagy pirítóssal is fogyaszthatjuk.
Jó étvágyat kívánunk!
(Az alábbi termékeket külön-külön is megrendelheted, csak egy kattintás és árukkal együtt megjelennek. A zöldségeket és gyümölcsöket kilós áron látod, de akár darabra is kérheted őket, ezt a megjegyzés rovatban tudod jelezni. Ebben az esetben az áruk is kevesebb lesz a mennyiségnek megfelelően.)