Mákos guba
Elkészítésének lépései:
- A tojássárgáját habosra keverjük 100 g cukorral (kézzel vagy géppel), majd hozzáadjuk a vanillincukorral elkevert tejet.
- Lassú tűzön, folyamatos kevergetés mellett felmelegítjük (nem forraljuk!), majd ráöntjük a kivajazott jénai tálba bepakolt felkarikázott kiflikre, és jól átforgatjuk.
- Ezután rászórjuk a porcukorral és kevés citromhéjjal elkevert darált mákot.
- Fél liter tejjel és 40 g cukorral elkészítjük a pudingport, ráöntjük a kiflikre, majd 20-25 perc alatt szép pirosra sütjük.
Jó étvágyat kívánunk!
(Az alábbi termékeket külön-külön is megrendelheted, csak egy kattintás és árukkal együtt megjelennek. A zöldségeket és gyümölcsöket kilós áron látod, de akár darabra is kérheted őket, ezt a megjegyzés rovatban tudod jelezni. Ebben az esetben az áruk is kevesebb lesz a mennyiségnek megfelelően.)