Brokkolis kuszkusz szezámmaggal
Elkészítésének lépései:
- Egy kevés sóval és olívaolajjal elkevert kuszkuszra forró vizet öntünk, lefedjük, majd 10 percig hagyjuk duzzadni.
- A rózsáira szedett brokkolit pár percig sós vízben blansírozzuk (forrásban lévő vízben rövid ideig tartó hőkezelés), majd egy kevés olajon átpirítjuk.
- A szezámmagot egy száraz serpenyőben folyamatos rázogatás közben pár perc alatt aranybarnára pirítjuk.
- A brokkolit és a pirított szezámmagot a kuszkuszhoz keverjük, megfűszerezzük, majd köretként tálaljuk.
Jó étvágyat kívánunk!
(Az alábbi termékeket külön-külön is megrendelheted, csak egy kattintás és árukkal együtt megjelennek. A zöldségeket és gyümölcsöket kilós áron látod, de akár darabra is kérheted őket, ezt a megjegyzés rovatban tudod jelezni. Ebben az esetben az áruk is kevesebb lesz a mennyiségnek megfelelően.)