Összetevők: Kukoricakeményítő, Zsírszegény kakaópor, Aromák, Étkezési só.
Allergia: Búzalisztet is felhasználó üzemben készült.
Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó!
Receptek: Pudingkészítés (4 személyre)
Hozzávalók:
1 tasak pudingpor
5 dl tej
3 - 5 evőkanál cukor
Elkészítés:
Kevés hideg tejjel a pudingport és az ízlés szerint adagolt cukrot simára keverjük, majd a maradék hideg tejet hozzáöntve, folyamatos keverés közben felforraljuk. Az így elkészített pudingot hideg vízzel kiöblített poharakba vagy tálkákba öntjük. Miután kihűlt tejszínhabbal, gyümölccsel, csokoládé reszelékkel tálaljuk.
Krémkészítés (4 személyre):
Hozzávalók:
1 tasak pudingpor
6 dl tej
3 - 5 evőkanál cukor
1 db tojás
Elkészítés:
A pudingport, cukrot és a tojássárgáját kevés hideg tejjel csomómentesre keverjük. A maradék tejet felforraljuk és a tűzről levéve, a keveréket hozzáöntjük, majd állandó keverés mellett ismét felforraljuk. A felvert tojásfehérjét a forró krémhez keverjük. A poharakba töltött krémet lehűtve, díszítve tálaljuk.
|