Összetevők
Szárított zöldségek (paradicsompor, vöröshagyma, fokhagyma, sárgarépa, pasztinák, petrezselyemlevél), Kristálycukor, Módosított burgonyakeményítő, Ízfokozó (nátrium-glutamát), Konyhasó, Fűszerek, Étkezési sav (citromsav), Aroma, Csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid), Hidrogénezett növényi zsír
*zellert tartalmaz
Elkészítés és felhasználás
Felhasználási javaslat:
2 evőkanál olajon pirítson meg 20 dkg darált húst, és adjon hozzá 1-2 mokkáskanál (kb. 3 g) konyhasót. Öntsön hozzá 3 dl hideg vizet és a tasak tartalmát, majd jól keverje össze.
Közepes lángon, gyakori keverés mellett, forrástól számított 5 percig főzze.
Tésztával és reszelt sajttal tálalja.
Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó!
|