Összetevők
Tésztakészítmény (91,3%): búzaliszt, pálmaolaj, víz, só, színezék: béta-karotin
Levesalap (6,5%): só, cukor, ízfokozók (E621, E627, E631), szárított fokhagymapor (0,28%), aromák (sajt, bacon), szárított paradicsompor (0,12%), szárított vöröshagymapor (0,12%), őrölt fekete bors (0,1%), kurkumapor, szárított petrezselyem (0,07%), őrölt pirosparika
Fűszerízű olaj (2,2%): finomított napraforgóolaj, antioxidáns: tokoferolok keveréke, aroma
Allergia: A termék nyomokban zellert, tojást és tejet tartalmazhat.
Tápanyagok
Elkészítés és felhasználás
Elkészítési javaslat:
1. Felbontás után a tésztát törje egy tálba, adja hozzá a levesalapot és az olajat, majd öntsön rá 300-350 ml forrásban lévő vizet.
2. Keverje össze, fedje le a tálat, várjon 5 percet, majd tálalja.
Tárolás: Bontatlan csomagolásban, száraz, hűvös helyen tárolva minőségét megőrzi (nap/hó/év): lásd a csomagolás függőleges varratán.
|