Összetevők
Tésztakészítmény (91,3%): búzaliszt, pálmaolaj, víz, só, színezék: béta-karotin
Levesalap (6,5%): só, cukor, ízfokozók (E621, E627, E631), aroma (marhahús), szárított fokhagymapor (0,16%), őrölt pirosparika, szárított paradicsompor (0,08%), szárított vöröshagymapor (0,08%), őrölt fekete bors (0,07%), szárított petrezselyem (0,07%), őrölt gyömbér, kurkumapor, őrölt szerecsendió, őrölt fahéj, őrölt bazsalikom, őrölt szegfűszeg
Fűszerízű olaj (2,2%): finomított napraforgóolaj, antioxidáns: tokoferolok keveréke, aroma
Allergia - szöveg
A termék nyomokban zellert, tojást és tejet tartalmazhat.
Elkészítés és felhasználás
Elkészítési javaslat:
1. Felbontás után a tésztát törje egy tálba, adja hozzá a levesalapot és az olajat, majd öntsön rá 300-350 ml forrásban lévő vizet.
2. Keverje össze, fedje le a tálat, várjon 5 percet, majd tálalja.
Tárolás: Bontatlan csomagolásban, száraz, hűvös helyen tárolva minőségét megőrzi (nap/hó/év): lásd a csomagolás függőleges varratán.
|