Marhával és répával szószban: hús és állati származékok (82% a húsfalatokban, amelyből 11,6% marha), növényi fehérje kivonatok, növényi eredetű származékok (0,4% inulin), ásványi anyagok, zöldségek (0,45% szárított répa, mely egyenértékű 4% répával), különféle cukrok
Lazaccal és rozmaringgal szószban: hús és állati származékok (70,4% a húsfalatokban*), hal és hal származékok (11,6% lazac a húsfalatokban*), növényi fehérje kivonatok, növényi eredetű származékok (0,4% inulin), ásványi anyagok, különféle cukrok, fűszernövények (rozmaring 0,05%), zöldségek
Tőkehallal és petrezselyemmel szószban: hús és állati származékok (70,4% a húsfalatokban), hal és halszármazékok (11,6% tőkehal a húsfalatokban*), növényi fehérje kivonatok, növényi eredetű származékok (0,4% inulin), ásványi anyagok, különféle cukrok, fűszernövények (petrezselyem 0,05%), zöldségek
Pulykával és borsóval szószban: hús és állati származékok (82% a húsfalatokban*, melyből 11,6% pulyka), növényi fehérje kivonatok, növényi eredetű származékok (0,4% inulin), ásványi anyagok, zöldségek (0,45% szárított borsó, mely egyenértékű 4% borsóval), különféle cukrok
*A termék jellemzően 34,5% húsfalatot tartalmaz
|
Analitikai összetevők: |
nedvességtartalom
|
81%
|
nbyersfehérje
|
9%
|
zsírtartalom
|
4,5%
|
nyershamu
|
1,9%
|
nyersrost
|
0,3%
|
Adalékanyagok:
|
|
Tápértékkel rendelkező adalékanyagok/ kg:
|
|
D3-vitamin
|
160 NE
|
E-vitamin
|
100 mg
|
Cink (mint Cink-szulfát, monohidrát)
|
10 mg
|
Mangán (mint Mangán(II)-oxid)
|
2 mg
|
Réz (mint Réz(II)-szulfát, pentahidrát)
|
1,2 mg
|
Jód (mint Kalcium-jodát, vízmentes)
|
0,2 mg
|
Taurin
|
520 mg
|
Biotin
|
100 μg
|
NE = Nemzetközi Egység
|
|