Összetevők
Cukor
Kakaóvaj
Kakaómassza
Sovány TEJPOR
Növényi zsírok (pálma, pálmamag)
TEJSAVÓPOR
TEJZSÍR
Zsírszegény kakaópor (3%)
BÚZALISZT
Glükóz-fruktózszirup
Glükózszirup
Nedvesítőszerek (glicerin, szorbit)
Teljes TEJPOR
Emulgeálószer (SZÓJALECITINEK)
MOGYORÓMASSZA
TEJSZÍNPOR
BÚZAKEMÉNYÍTŐ
Aromák (TEJET tartalmaz)
Savanyúságot szabályozó anyagok (E341, E524)
Térfogatnövelő szerek (E503, E501, E500)
Étkezési só
Az alpesi tej felhasználásával készült tejcsokoládéban a kakaó szárazanyag legalább 33%
Allergia
(30) 637 7582
info.elelmiszerrendeles@gmail.com
Gyöngyös, Kenyérgyár u. 5.