Összetevők
Szárított zöldségek (paradicsompor 27%, vöröshagymapor, fokhagymapor, petrezselyemlevél 0,7%), Cukor, Búzaliszt, Szárított élesztőkivonat (élesztőkivonat, étkezési só), Marhazsír (marhazsír, antioxidáns: rozmaringkivonatok), Burgonyakeményítő, Őrölt fűszerek (pirospaprika, fehér bors 0,5%, oregánó, rozmaring 0,4%), Szárított gombakoncentrátum (gombakoncentrátum, kukoricakeményítő), Napraforgóolaj, Természetes aroma, Savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, Természetes összetevők.
Allergia: Tartalmazhat tejet, tojást, szóját, zellert és halat.
Elkészítési útmutató
Tűzhelyen - Szobahőmérsékletű
Friss hozzávalók és elkészítési javaslat:
10 dkg sonka, 10 dkg gomba, 30 dkg makaróni tészta, 2 ek. olaj, 3 dl víz, reszelt sajt és só ízlés szerint.
1. A sonkát és a gombát vékony csíkokra vágjuk és kevés olajon megpirítjuk.
2. Hozzáöntjük a tasak tartalmát és 3 dl hideg vizet és ízlés szerint sózzuk (javaslat: 4 g, kb. egy csapott teáskanál).
3. Gyakran megkeverve 10 perc alatt készre főzzük. Főtt makarónival tálaljuk.
Elkészítés és felhasználás
A kiegyensúlyozott táplálkozás részeként fogyassza ételét zöldségkörettel, gyümölccsel és egy pohár vízzel.
Tárolás: Minőségét megőrzi a jelzett hónap végéig: lásd a csomagoláson. Száraz, szobahőmérsékletű helyen tárolandó.
|