Leírás
Összetevők
Tengeri só, Szárított fokhagyma, Ízfokozó (nátrium-glutamát), Fűszerpaprika őrlemény, Őrölt fekete bors, Sonkaízű füstaroma.
Allergia: Mustármagot és zellert is felhasználó üzemben készült.
Felhasználási javaslat:
A készre sütött burgonyát ízlés szerint szórjuk meg fűszersóval. (Külön sózást nem ígényel.)
Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó!
Receptajánlat: Sült burgonya
Hozzávalók:
1 kg burgonya, olaj, 2 evőkanál Lucullus Sültkrumpli fűszersó
Elkészítés:
A burgonyát megtisztítjuk, megmossuk, majd vékony hasábokra vágjuk. Tiszta konyharuhára terítjük, a nedvességet leitatjuk róla, majd forró olajban, aranysárgára sütjük. Szűrőlapáttal papírtörölközőre szedjük, a felesleges zsiradékot leitatjuk róla és még forrón megszórjuk a fűszersóval.
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!