Összetevők
Finomított konyhasó, Maltodextrin, Papain enzim.
Allergia: Mustármagot és zellert is felhasználó üzemben készült. Kén-dioxidot tartalmaz.
Elkészítés és felhasználás
Adagolás: A tasak tartalma 1,5-2 kg húshoz elegendő, a hús jellegétől függően. Felhasználási javaslat: A Lucullus húspuhító só növényi eredetű papain enzimet tartalmaz, mely elősegíti a hús rostjainak fellazítását. Az előkészített hús felületén oszlassuk el egyenletesen a húspuhító sót, majd hagyjuk állni két órán keresztül. Sütés, grillezés előtt ízlés szerint fűszerezze a húst, a konyhasó adagolásánál vegye figyelembe, hogy a termék sót is tartalmaz. A továbbiakban a szokásos módon járjon el a hús elkészítésekor.
Tárolás: Száraz, hűvös helyen tárolandó!
(30) 637 7582
info.elelmiszerrendeles@gmail.com
Gyöngyös, Kenyérgyár u. 5.