Tengeri só, Szárított zöldségek (fokhagyma, vöröshagyma), Fűszerőrlemények (feketebors, fűszerkömény), Cukor, Ecetpor (maltodextrin, ecetsav), Paprikaolaj.
Allergia: Mustárt és zellert is felhasználó üzemben készült.
A tasak tartalmát keverjük el 1 dl étolajjal, majd ebben a keverékben forgassuk meg a konyhakész húst. 20-30 percig állni hagyjuk és serpenyőben, sütőben vagy grillen készre sütjük.
Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó!
Receptajánlat: Flekken Hozzávalók: 4 szelet, egyenként 15 dkg-os csont nélküli tarja, 4 evőkanál Gyros Flekken gyorspác, 1 dl étolaj Elkészítés: A hússzeleteket kissé kiverjük, az inas részeket bevagdossuk, hogy sütésnél ne ugorjanak össze. A Flekken gyorspáccal alaposan bedörzsöljük, az olajjal meglocsoljuk, majd letakarva, hűtőszekrényben 15 percig érleljük. Ezután forró grillrácson oldalanként 7-8 perc alatt megsütjük. Sütés közben a megmaradt fűszeres olajjal kenegetjük. Tálaláskor grillezett zöldségekkel kínáljuk.