Összetevők
Étkezési só, Szárított zöldségek (vöröshagyma, fokhagyma), Ízfokozó (nátrium glutamát), Fűszer őrlemények (majoranna, feketebors, koriandermag, zsálya, kakukkfű), Csípősségmentes paprikaolaj
Allergia: Mustármagot és zellert is felhasználó üzemben készült.
Elkészítés és felhasználás
A konyhakész csirkehúst dörzsölje be a fűszersóval és hagyja állni 20 percig. A húst, kiolajozott tepsiben, kevés vízzel, fólia alatt puhára pároljuk, majd a fóliát levéve, húslével locsolgatva zsírjára sütjük. A tasak tartalma 1 kg konyhakész csirkehús fűszerezéséhez elegendő.
Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó!
Hozzávalók: 1 konyhakész csirke, 1 tasak Lucullus Sültcsirke fűszersó, 1 kisebb vöröshagyma Elkészítés: A csirkét megmossuk, leszárogatjuk, majd a fűszersóval kívül-belül alaposan bedörzsöljük. A hagymát megtisztítjuk, majd a csirke hasüregébe nyomkodjuk. Olajjal lekenjük, majd tepsire rakjuk. Előmelegített sütőben 180°C-on, kb. 1 óra alatt megsütjük. Közben saját levével locsolgatjuk.
Elkészítési idő: 1 óra 10 perc