Összetevők
Tengeri só, Fűszer őrlemények (római kömény, koriandermag, fűszerpaprika, majoranna, kardamom mag, chili), Szárított fokhagyma, Kristálycukor, Ízfokozó (nátrium-glutamát), Csípősség-mentes paprikaolaj.
Allergia: Nyomokban zellert és mustárt tartalmazhat.
Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó!
Receptajánlat: Ropogós csirkeszárnyak
Hozzávalók: 1 tasak Lucullus Ropogós csirkefalatok fűszersó, 1 kg konyhakész csirkeszárny, 1 dl étolaj.
Elkészítés: A tasak tartalmát keverjük el az étolajjal, majd forgassuk meg ebben a csirkehúst, és hagyjuk állni 20 percig. A húst kiolajozott tepsiben, kevés vízzel, lefedve puhára pároljuk, majd az olajos, fűszeres lével locsolgatva ropogósra sütjük.
|