Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
188 Ft
Az akció időtartama:
2023. 03. 01. - 2023. 05. 05.
Menny.:DB

.Lucullus fsz.só Grill 40g

Ár:
188 Ft
Az akció időtartama:
2023. 03. 01. - 2023. 05. 05.
Menny.:DB
Átlagos értékelés: Nem értékelt

A Lucullus Grill fűszersól egy különleges ízvilággal rendelkező fűszersó, amely kifejezetten a grillezett ételekhez lett kifejlesztve. Az ízesítéséhez használt fűszerek között megtalálható a fokhagyma, a bors, a paprika, az oregánó, a koriander és a mustármag is, amelyek együttesen kellemes és intenzív ízt kölcsönöznek a grillezett ételeknek.

A Lucullus Grill fűszersó felhasználható különböző húsok, zöldségek, halak, tenger gyümölcsei és tofu ízesítésére is. A fűszersó különlegessége, hogy a benne lévő fűszerek és só mennyisége jól kiegyensúlyozott, így nem lesz túlságosan sós vagy fűszeres az íze. A termék praktikus, újra zárható tasakban kerül forgalomba, így könnyen tárolható és használható.

Elérhetőség: Raktáron
Még ennyi idő van hátra az akcióból:
Mennyiségi kedvezmény
3 DB felett
184 Ft / DB
Egységár: 4.699,95 Ft/kg
Ingyenes szállítás 30.000 Ft feletti rendelés esetén

Leírás

Összetevők

Étkezési só, Szárított zöldségek (fokhagyma, vöröshagyma, zellergumó), Fűszerőrlemények (mustármag, feketebors,, koriandermag, chili paprika, szerecsendió), Kristálycukor, Csípősségmentes paprikaolaj.

Elkészítés és felhasználás

A fűszersóval - ízlés szerint - dörzsöljük be a húst, kevés olajjal kenjük be, majd süssük készre.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó!

Receptajánlat: Kotlett "Lucullus" módra

Hozzávalók: 1 tasak Lucullus Grill fűszersó, 1 evőkanál mustár, 1-1,5 dl olaj, 4 szelet csontos sertéskaraj, a mártáshoz: 1 kisebb vöröshagyma, 4 evőkanál olaj, 1 mokkáskanál pirospaprika, 1 dl vörösbor, 1 mokkáskanál ételízesítő, 1 kiskanál ketchup, 2 zöldpaprika, 1 dl tejszín, 1 kiskanál liszt

Elkészítés: A grill fűszersót a mustárral az olajba keverjük. Alaposan a húsba dörzsöljük. Majd a szeleteket egyenként alufóliába csomagolva hűtőszekrényben legalább egy órán át pácoljuk.

A húst az alufóliából kicsomagoljuk, és beolajozott grillrácsra fektetve, parázs fölött oldalanként 4 percig sütjük. A mártáshoz a hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk, és az olajon, kevergetve üvegesre sütjük. A tűzről lehúzva a pirospaprikával meghintjük, a borral elkeverjük, és 1 dl vízzel fölöntjük.

Ételízesítővel és ketchuppal ízesítjük, majd a kicsumázott, csíkokra vágott zöldpaprikát is beleszórjuk.

10 percnyi főzés után a tejszínnel simára kevert liszttel besűrítjük. Tálaláskor a húst a mártással leöntjük. Köretként grillezett zöldségeket és héjában sült burgonyát kínálunk hozzá.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!