Összetevők
Szárított zöldségek (fokhagyma, vöröshagyma), Fűszer őrlemények (fűszerpaprika (édes, csípős), feketebors, fűszerkömény), Finomított étkezési só, Ízfokozó (nátrium-glutamát).
Allergia: Mustármagot és zellert is felhasználó üzemben készült.
Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó.
Receptajánlat: Lucullus Fasírtja
Hozzávalók: 1 tasak Lucullus fasírt fűszerkeverék, 500 g darált sertéshús, 1 db tojás, 1 db zsemle Felhasználási javaslat: A darált sertéshúst keverjük össze a fűszerkeverékkel, a vízben áztatott, és kinyomkodott zsemlével, és a tojással. Vizes kézzel formázzunk a masszából húspogácsákat és bő, forró olajban süssük ki. A fűszerkeverék felhasználható Stefánia vagdalt készítéséhez is.
(30) 637 7582
info.elelmiszerrendeles@gmail.com
Gyöngyös, Kenyérgyár u. 5.