Összetevők
Ivóvíz, Étkezési só, Zöldfűszerek 4,5% (majoránna, bazsalikom, rozmaring, oregánó, kakukkfű), Fokhagyma (4%), Ízfokozó: nátrium-glutamát, Édes fűszerpaprika, Vöröshagyma, Koriandermag, Kurkuma, Cukor, Feketebors, Savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, Sűrítőanyag: xantángumi, Tartósítószerek: nátrium-benzoát, kálium-szorbát.
Allergia: A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (és laktózt), szójababot, mustármagot, zellert és földimogyorót tartalmazhat.
Elkészítés és felhasználás
Elkészítési javaslat: 1 adag (80 ml) fűszerpác 700 g húshoz elegendő.
1. Alaposan rázzuk össze a pácot használat előtt! Gondosan minden oldalról fedjük be a páccal a húst.
2. Tegyük a húst lefedve a hűtőbe minimum 2 órára.
3. Vegyük ki a húst a hűtőből és süssük meg a sütőben vagy a grillrácson. Emellett serpenyőben is kisüthetjük.
Tárolás: Minőségét megőrzi a jelzett hónap végéig: lásd a csomagoláson. Száraz és fénytől védett helyen tárolandó.
|