Összetevők
Ivóvíz, Étkezési só, Édes fűszerpaprika, Fokhagyma, Cukor, Ízfokozó: nátrium-glutamát, Vöröshagyma, Chili, Kurkuma, Feketebors, Majoránna, Koriandermag, Savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, Sűrítőanyag: xantángumi, Babérlevél, Borókabogyó, Tartósítószerek: nátrium-benzoát, kálium-szorbát.
Allergia: A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (és laktózt), szójababot, mustármagot, zellert és földimogyorót tartalmazhat.
Elkészítés és felhasználás
Elkészítési javaslat
1 adag (80 ml) fűszerpác 700 g húshoz elegendő.
1. Alaposan rázzuk össze a pácot használat előtt! Gondosan minden oldalról fedjük be a páccal a húst.
2. Tegyük a húst lefedve a hűtőbe minimum 2 órára.
3. Vegyük ki a húst a hűtőből és süssük meg a sütőben vagy a grillrácson. Emellett serpenyőben is kisüthetjük.
Tárolás: Minőségét megőrzi a jelzett hónap végéig: lásd a csomagoláson. Száraz és fénytől védett helyen tárolandó.
|