Összetevők
Ivóvíz, Étkezési só, Szójafehérje hidrolizátum, Vöröshagyma, Fokhagyma, Édes fűszerpaprika (2,2%), Ízfokozó: nátrium-glutamát, Fehér mustármag, Csípős fűszerpaprika, Metélőhagyma, Sűrítőanyag: xantángumi, Savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, Kurkuma, Koriandermag, Feketebors, Lestyánlevél, Római kömény, Fahéj, Chili, Gyömbér, Szerecsendió, Görögszéna, Szegfűszeg, Színezék: ammóniás karamell, Tartósítószerek: nátrium-benzoát, kálium-szorbát.
Allergia: A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (és laktózt), zellert és földimogyorót tartalmazhat.
Elkészítés és felhasználás
Elkészítési javaslat:
1 adag (80 ml) fűszerpác 700 g húshoz elegendő.
1. Alaposan rázzuk össze a pácot használat előtt! Gondosan minden oldalról fedjük be a páccal a húst.
2. Tegyük a húst lefedve a hűtőbe minimum 2 órára.
3. Vegyük ki a húst a hűtőből és süssük meg a sütőben vagy a grillrácson. Emellett serpenyőben is kisüthetjük.
Tárolás: Minőségét megőrzi a jelzett hónap végéig: lásd a csomagoláson. Száraz és fénytől védett helyen tárolandó.
|