Összetevők
Ivóvíz, Étkezési só, Csípős fűszerpaprika (4,3%), Fehér mustármag, Ízfokozó: nátrium-glutamát, Chili (1,2%), Vöröshagyma, Koriandermag, Majoránna, Sűrítőanyag: xantángumi, Szegfűbors, Rozmaring, Borókabogyó, Fokhagyma, Babérlevél, Feketebors (0,1%), Tartósítószerek: nátrium-benzoát, kálium-szorbát.
Allergia: A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (és laktózt), szójababot, zellert és földimogyorót tartalmazhat.
Elkészítés és felhasználás
Elkészítési javaslat:
1 adag (80 ml) fűszerpác 700 g húshoz elegendő.
1. Alaposan rázzuk össze a pácot használat előtt! Gondosan minden oldalról fedjük be a páccal a húst.
2. Tegyük a húst lefedve a hűtőbe minimum 2 órára.
3. Vegyük ki a húst a hűtőből és süssük meg a sütőben vagy a grillrácson. Emellett serpenyőben is kisüthetjük.
Tárolás: Minőségét megőrzi a jelzett hónap végéig: lásd a csomagoláson. Száraz és fénytől védett helyen tárolandó.
|