Összetevők
Burgonyakeményítő, Cukor, 13% sárgarépa, 10% paszternákpor, 10% petrezselyemgyökér-por, Jódozott só (só, kálium-jodát), Pálmazsír, Szalonna zsír [hasaalja szalonna, antioxidáns (rozmaringkivonatok)], Aromák, Hidrolizált kukoricafehérje, Fűszerpaprika, Vöröshagymapor, Élesztőkivonat, Zöldséglésűrítmények (vöröshagyma¹, ZELLER¹, sárgarépa, póréhagyma¹), Só, Füstaroma, Gombakészítmény (maltodextrin, gombalésűrítmény), 0,3% bors, 0,2% babérlevél, Vörösborkivonat, Citrompor, Napraforgóolaj
Fenntartható gazdaságból
Allergia: A termék glutént tartalmazó gabonákat, tojást, tejet, mustárt és szóját tartalmazhat.
Tárolás: Száraz, hűvös helyen tárolandó! Minőségét megőrzi a tasak alján jelzett hónap végéig (hó/év).
Receptek
Javasolt hozzávalók:
50 dkg marhahús
3 ek. olaj (42 g)
1 tk. mustár (3 g)
5 dl víz
2 ek. félzsíros tejföl (70 g)
Elkészítési javaslat:
1. A feldarabolt marhahúst az olajon megpirítjuk, megpároljuk.
2. Miután a levét elfőtte, hozzáadjuk a tasak tartalmát, a mustárt és a vizet.
3. Lassú-közepes lángon, időnként megkeverve a hús puhulásáig pároljuk. Szükség szerint a vizet pótolhatjuk. Ízlés szerint citromlével is ízesíthetjük. A tejfölt tálalás előtt keverjük hozzá.
|