Összetevők
25% paradicsompüré por, Keményítők (kukorica, burgonya), BÚZALISZT, Dextróz, Jódozott só (só, kálium-jodát), Cukor, 6% vöröshagymapor, Pálmazsír, Fűszerpaprika, Tyúkzsír [tyúkzsír, antioxidáns (rozmaringkivonatok)], Zöldfűszerek (1% bazsalikom, oregánó, petrezselyem, rozmaring, kakukkfű), Fokhagymapor, Aromák.
Fenntartható gazdaságból
Allergia: A termék egyéb glutént tartalmazó gabonákat, zellert, tojást, tejet, mustárt és szóját tartalmazhat.
Tárolás: Száraz, hűvös helyen tárolandó! Minőségét megőrzi a tasak alján jelzett hónap végéig (hó/év).
Receptek
Javasolt hozzávalók:
10 dkg sonka, 10 dkg gomba, 30 dkg makaróni tészta, 10 dkg reszelt sajt, 1,5 ek. olaj (22 g), 3 dl víz
Elkészítési javaslat:
1. A felcsíkozott sonkát és a szeletelt friss vagy konzerv gombát az olajon megpirítjuk.
2. Ha a gomba a levét elfőtte, hozzáadjuk a tasak tartalmát és a vizet, jól összekeverjük.
3. Újraforrástól számított 4-5 percig főzzük. Főtt tésztával tálaljuk.
|